Pastelna boja koja je zavladala ulicama (i Instagramom)

Odbrojavanje do prvog dana proljeća opasno se približava kraju, a kolekcije omiljenih brendova su spremne za toplije dane. Pastelne boje hit su već nekoliko sezona. Mint je bila otkriće prošlog ljeta, a baby plava je favorit već duže vrijeme. Nova nijansa pastelne koja je oduševila modni svijet je lila.

Osim što neodoljivo podsjeća na proljeće i sunčane tople dane, lila je idealna za sve moguće prilike. Imate li proljetno vjenčanje, poslovni sastanak ili nedjeljni brunch s curama, ova boja je savršen odabir.  Ljubičasta boja glasi kao teška za kombinirati tako da je ili volite ili mrzite. Lila je s druge strane nježna i savršeno ide na jeans, traperice crne ili sive boje, bijeli t-shirt.

@dorica505

Veoma je lako pokleknuti pred trendovima koji zažive na sezonu ili dvije, a nakon toga nam ostane komad koji je više nemoguće uklopiti u svakodnevni outfit. Zato prije odabira ove, ali i drugih živih i neuobičajenih boja, posavjetujte se s vlastitim ormarom. Jedan kvalitetan piece u lila boji svakako je pametniji odabir nego gomilanje odjeće samo zato što je trenutno hit.

Ovo su moji najdraži komadi iz ponude high street brendova:

 

ASOS DESIGN

ASOS  DESIGN £75.22

adidas Originals white and lilac Continental 80 trainers ( on ASOS £36.88(-53%) )

ZARA (179,90 kn)

STORETS 2 Piece Set ( 134 USD)